• ΗΜΤ-11.21-1

Event Category: Κράτα με σφιχτά

Description
Description
More Info
Photos
Map
 • Κράτα με Σφικτά ( Hold Me Tight ®Program)

  ΒΙΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗΣ ΣΧΕΣΕΩΝ ΖΕΥΓΑΡΙΩΝ

  ΕΠΤΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ

  Εάν θέλετε μια καλύτερη και ουσιαστική  επικοινωνία με τον σύντροφό σας.

  Εάν θα θέλατε ο σύντροφός σας είναι πιο προσιτός, ανταποκρινόμενος και συναισθηματικά δεσμευμένος μαζί σας.

  Αν έχετε ήδη μια αρκετά καλή σχέση, το «Κράτα με σφιχτά» θα σας προσφέρει την εμπειρία και τα εργαλεία που χρειάζεστε, προκειμένου να την ανανεώσετε και να διασφαλίσετε μια ζωή με αγάπη, χαρά και κοντινότητα μεταξύ σας.

  Αν έχετε βιώσει «δύσκολες» στιγμές ή αισθάνεστε παγιδευμένοι σε ένα φαύλο κύκλο συγκρούσεων και αποστασιοποίησης , το εργαστήριο αυτό θα σας βοηθήσει να αντιστρέψετε την κατάσταση και να ξεκινήσετε μια ανοδική πορεία κατανόησης αποδοχής και σύνδεσης μεταξύ σας.

  Το πρόγραμμα «Κράτα με Σφικτά» είναι ένα εκπαιδευτικό βιωματικό εργαστήρι όπου θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε για την νέα επιστήμη της αγάπης και να αποκτήσετε  νέους τρόπους επικοινωνίας και κατανόησης για μια ουσιαστική σύνδεση με τον/ την σύντροφό σας.

  Το «Κράτα με Σφικτά» βασίζεται σε 25 χρόνια έρευνας στην Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους (EFT) της Susan Johnson, ιδρύτριας της προσέγγισης και στην επιστήμη του Ενήλικου Δεσμού καθώς και στο ομώνυμο βιβλίο της, «Κράτα με Σφικτά»/ Hold Me Tight® το οποίο διανύει τώρα το 10ο έτος έκδοσής του και έχει πουλήσει πάνω από μισό εκατομμύριο αντίτυπα παγκοσμίως.

  Δημιουργήθηκε για ζευγάρια που παλεύουν  για μια ουσιαστική επικοινωνία, οικειότητα και ασφάλεια. Το «Κράτα με Σφικτά» είναι ένα εργαστήριο Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας / Emotionally Focused Therapy (EFT) που πραγματοποιείτε για να βοηθήσει τα ζευγάρια να θεραπεύσουν τους σπασμένους δεσμούς και να αναζωπυρώσουν τη σπίθα που τους έφερε κοντά. Το Hold Me Tight® θα σας βοηθήσει και εσάς και τον σύντροφό σας να αισθανθείτε ασφαλείς, σίγουροι και συνδεδεμένοι, δίνοντάς σας τη δυνατότητα:

  • Να κατανοήστε τους πραγματικούς λόγους που έρχεστε σε συγκρούσεις ξανά και ξανά.
  • Να δημιουργήσετε με τον/την σύντροφο σας εμπιστοσύνη και οικειότητα που να διαρκεί στο χρόνο
  • Να συγχωρήσετε τα τραύματα, που σας εμποδίζουν να νιώσετε πραγματική ασφάλεια μεταξύ σας.
  • Να αλλάξτε τα μοτίβα που σας αφήνουν απογοητευμένους, θυμωμένους και πληγωμένους.
  • Να κάνετε συζητήσεις που θα κρατήσουν την αγάπη σας ζωντανή και ασφαλή.

  Το επίκεντρο της  Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας Ζεύγους EFT είναι να βοηθήσει τους συντρόφους να κατανοήσουν πιο καθαρά τα βαθύτερα συναισθήματα του άλλου. Τα συναισθήματα είναι συχνά κρυμμένα, ανέκφραστα ή παρεξηγημένα. Οι σχέσεις μας μπορεί να είναι αιτία άγχους και πόνου ή πηγή άνεσης και χαράς. Στο EFT, βοηθάμε τα ζευγάρια να μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν μαζί τα συναισθήματά τους, να προσεγγίζουν ο ένας τον άλλο και να ανταποκρίνονται με πιο αγαπητικούς και θετικούς τρόπους.

  Με ιδιαίτερη χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη του Προγράμματος Ενδυνάμωσης Σχέσεων Ζευγαριών «Κράτα με Σφικτά» για την φετινή χρονιά:2021-2022.

  Το μοντέλο της Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία Ζεύγους EFT εφαρμοσμένο στο «Κράτα με Σφικτά» που είναι άμεσα αποτελεσματικό, ασφαλές, υποστηρικτικό και επικυρωτικό. Το πιο σημαντικό, θα είναι θετικό, προληπτικό και ευχάριστο! Τα εργαλεία που μάθετε θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη σχέση σας πολύ μετά από αυτό.

  Στο «Κράτα με Σφικτά»  κατά την διάρκεια 8 δίωρων συνεδριών θα μάθετε:

  • Να αναγνωρίζετε και να αλλάζετε τους κύκλους της ματαίωσης και της μοναξιάς στη σχέση σας
  • Να κατανοείτε τόσο τα δικά σας συναισθήματα όσο και του/της συντρόφου σας
  • Να αποκτήσετε ένα νέο τρόπο επικοινωνίας που να οδηγεί σε αμοιβαία κατανόηση εμπιστοσύνη και οικειότητα με διάρκεια στο χρόνο
  • Να συγχωρήσετε τα τραύματα, που σας εμποδίζουν να αισθανθείτε πραγματική εμπιστοσύνη και ασφάλεια με τον/ την σύντροφο σας
  • Να αναζωογονήσετε και να εμβαθύνετε τη ρομαντική και ερωτική σας σύνδεση

  Ημερομηνίες: 13 &14 και 27 & 28 Νοεμβρίου 2021

  Κάθε συνεδρία περιλαμβάνει:

  • Εισήγηση στη θεωρία και την πρακτική της αγάπης και στις συνομιλίες που μετασχηματίζουν την συντροφική σχέση σε ασφαλή
  • Προβολή βίντεο πραγματικών ζευγαριών
  • Βιωματικές ασκήσεις ζευγαριών
  • Ασκήσεις/εργασία για το σπίτι

  Υλοποιείται σε δύο διήμερα Σάββατο / Κυριακή, ένα τετράωρο το πρωί κάθε ημέρας.

  Πληροφορίες – Εγγραφές:

  «Δημιουργώντας σύνδεση – EFT»

  Ελληνικό Δίκτυο για τη Συγκινησιακά Εστιασμένη Θεραπεία

  Κονίτσης 4, Χαλάνδρι ,
  Τ: 210-6898031 Ε:
  info@eft.net.gr

 • Address: on line workshop
  Chalandri
  Attica
  Greece
 • No Records Found

  Sorry, no records were found. Please adjust your search criteria and try again.

  Google Map Not Loaded

  Sorry, unable to load Google Maps API.