Κάθε θεραπευτής γνωρίζει τη σημασία του να αγκαλιάζουμε την κουλτούρα των πελατών μας και την ανάγκη να είμαστε ευαίσθητοι στα διαφορετικά πολιτισμικά τους συστήματα, ενώ γνωρίζει ο καθένας μας τις δικές του διερμηνευτικές διαδικασίες.

Πολλοί από εμάς, ωστόσο, δεν έχουμε την ευκαιρία να εκτεθούμε σε διαφορετικές κουλτούρες, είτε λόγω του τόπου διαμονής μας είτε λόγω της έδρας των πελατών μας. Αυτό το συνέδριο είναι μια ευκαιρία να γνωρίσετε μια ποικιλία πολιτισμών, να κάνετε ερωτήσεις και να αναπτυχθείτε σε ένα ασφαλές και φιλόξενο μέρος.

Στo International Conference on Cultural Lens in Therapy  οι συμμετέχοντες θα έρθουν σε επαφή με περισσότερους από είκοσι διαφορετικούς πολιτισμούς, μέσω αληθινών ιστοριών από ειδικούς σε όλο τον κόσμο.  Στο συνέδριο, που  θα διεξαχθεί διαδικτυακά, στις 4-5/3/2022 και διοργανώνεται απο το Raha Foundation, συμμετέχει στους κεντρικούς ομιλητές η κ. Κυριακή Πολυχρόνη από το Ελληνικό Δίκτυο του EFT.

Στο Συνέδριο θα παρέχεται ταυτόχρονη μετάφραση στα Ελληνικά. 

Διατίθεται ειδική τιμή με έκπτωση για τους θεραπευτές-μέλη του Δικτύου EFT. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το info@eft.net.gr

0 Comments

Leave a reply

©2024 EFT Greece

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?