Με μεγάλη θλίψη μοιραζόμαστε μαζί σας την απώλεια της Sue Johnson.
Μετά από παλικαρίσια μάχη με τον καρκίνο, έφυγε ήσυχη από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα κοντά με τον αγαπημένο της σύντροφο ζωής, John, και την οικογένειά της.

Η Sue ήταν η δημιουργός, οδηγός και κεντρικός πυλώνας του μοντέλου της Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας – EFT – το οποίο ανέπτυξε και διέδωσε σε όλον τον κόσμο ανοίγοντας νέους δρόμους στη ολιστική κατανόηση του ανθρώπου, των σχέσεων και της Ψυχοθεραπείας.

Είμαστε βαθιά ευγνώμονες που μας ενέπνευσε και μας καθοδήγησε σε νέα προσωπικά και επιστημονικά μονοπάτια για να συμβάλουμε στην ανάπτυξη ανθεκτικών, ασφαλών και τρυφερών δεσμών.

Η Κυριακή Πολυχρόνη, Ιδρύτρια του EFT Greek Network, μοιράζεται:

“Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τη Sue, μου έκανε ανεξίτηλη εντύπωση. Έχει στρέψει τη ζωή μου σε διαφορετική κατεύθυνση από τότε που ξεκίνησα να εκπαιδεύομαι κοντά της το 2009. Η ανεξάντλητη ενέργειά της και το πρωτοποριακό της πνεύμα έχουν βάλει το EFT στον παγκόσμιο επιστημονικό χάρτη ως μία από τις πιο αποτελεσματικές σύγχρονες ψυχοθεραπευτικές μεθόδους και έχει κάνει τη ζωή πολλών ανθρώπων καλύτερη. Χωρίς τη Sue δεν θα ήμασταν εδώ που βρισκόμαστε τώρα στην Ελλάδα με το Δίκτυο EFT. Το EFT απαρτίζει ένα επιστημονικό κίνημα που δεν μπορεί πλέον να σταματήσει και που, τιμώντας την, θα προχωράμε όλοι μας μαζί.”

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που την σκεπάζει…
Η Συντονιστική Ομάδα του EFT Greek Network


Κυριακή Πολυχρόνη, Ιωάννα Κουκού, Αλεξάνδρα Δημητριάδου, Αναστασία Βλαχογεωργάκη, Ιωάννα Κυρίτση, Παναγιώτα Παυλοπούλου, Αφροδίτη Ραλλάτου, Νίκος Σπηλιόπουλος

0 Comments

Leave a reply

©2024 EFT Greece

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?