Με μεγάλη χαρά το EFT Greek Network καλωσορίζει το νέο Κέντρο EFT Σερβίας – CEFTS.

Η Κυριακή Πολυχρόνη συμμετείχε ως EFT Trainer μαζί με τον Bojan Vukovic, EFT Trainer-in-Training, στο πρώτο τετραήμερο εκπαίδευσης Externship, 12 με 15 Μαΐου 2023, στο Βελιγράδι.

Παρότι η ομάδα ήταν πολυάριθμη (120 θεραπευτές), καθ’ όλη τη διάρκεια των τεσσάρων ημερών οι συμμετέχοντες ήταν συνδεδεμένοι και συμμετοχικοί. Ο έντονος βιωματικός χαρακτήρας της διεργασίας καρποφόρησε σε μεγάλη σύνδεση και μάθηση.

Ευχαριστούμε θερμά τους συμμετέχοντες που μοιράστηκαν τις εξής εμπειρίες τους:

Ανώνυμο: Είμαι πολύ ικανοποιημένος με τους εκπαιδευτές που κατάφεραν να εμπλέξουν όλους τους συμμετέχοντες στη διεργασία.

Ν: Η σύλληψη του μοντέλου EFT είναι εξαιρετική, φέρνει κοντά πολύ κινητοποιημένους ανθρώπους και κάπως θρέφει τον ρυθμό των συμμετεχόντων για να τους καθοδηγήσει μέσα από έναν ασυνήθιστο τρόπο, ρυθμό δουλειάς και εστίαση στις συγκινήσεις.

K.I.: Το εργαστήριο πρόσφερε σπουδαία αντίληψη της σχέσης του ζευγαριού, της δυναμικής της σχέσης, εργαλεία για την κατανόηση όλων όσων συμβαίνουν κάτω από την επιφάνεια. Είναι εξαιρετικά χρήσιμο για την επαγγελματική εργασία αλλά και για προσωπική αξιοποίηση.

K.J. : Ήταν πλεονέκτημα η ικανότητα της εκπαιδεύτριας να ακολουθεί το ρυθμό και τη δυναμική της ομάδας συντονίζοντας την με το εκπαιδευτικό υλικό.

Ανώνυμο: Μια εμπειρία φαινόμενο. Συγχαρητήρια!

C.:Είναι προνόμιο να μαθαίνεις από την Κυριακή. Ευχαριστούμε Bojan και Una 

0 Comments

Leave a reply

©2024 EFT Greece

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?