Με θέμα “Το Sex ως Ασφαλής Περιπέτεια: συνδεόμενοι σεξουαλικά και συγκινησιακά μέσω του EFT” ξεκινά το πρώτο της σειράς των διαδικτυακών σεμιναρίων του EFT για το 2021, με εκπαιδεύτρια την Δρ. Zoya Simakhodskaya, Ph.D., του Κέντρου Ψυχολογικής και Διαπροσωπικής Ανάπτυξης (CPID), της Νέας Υόρκης.

Πολλά ζευγάρια που αναζητούν Θεραπεία Ζεύγους, συχνά αναφέρουν ζητήματα στην ερωτική τους ζωή: ασυμφωνίες στην επιθυμία, έλλειψη έλξης ή σεξουαλικής συμβατότητας, προβλήματα διέγερσης ή οργασμού, προκλήσεις στην κρεβατοκάμαρα μετά την απόκτηση παιδιών, δυσκολίες από μια απιστία ή μετά από τραύμα. Από την προοπτική της Συγκινησιακά Εστιασμένης Θεραπείας – EFT – τέτοιου είδους παράπονα αποτελούν συχνά μέρος μιας υποκείμενης έλλειψης ασφάλειας και κοντινής σύνδεσης που προκαλείται από τον αρνητικό κύκλο μεταξύ των συντρόφων. Υπάρχουν όμως και περιπτώσεις που, ενώ οι σύντροφοι αποκλιμακώνουν την ένταση και γίνονται πιο ασφαλείς, τα σεξουαλικά τους ζητήματα παραμένουν άλυτα. Ωστόσο, πολλοί θεραπευτές EFT στερούνται γνώσεων και δεξιοτήτων στον τομέα της αξιολόγησης και της θεραπευτικής παρέμβασης στη σεξουαλική ζωή.

Το webinar θα ξεκινήσει με μια εισαγωγή στις πλέον πρόσφατες έρευνες στη σεξουαλικότητα όπως σχετίζονται με την δουλειά με ζευγάρια μέσω του EFT. Θα μάθετε πώς να κάνετε μια διεξοδική αξιολόγηση του αρνητικού σχεσιακού και σεξουαλικού κύκλου, ώστε επιδέξια να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε EFT παρεμβάσεις για να βοηθήσετε το ζευγάρι να μετακινηθεί προς την αποκλιμάκωση. Το εργαστήριο θα ασχοληθεί επίσης με τον τρόπο ενσωμάτωσης της ψυχο-εκπαίδευσης και απλών συμπεριφοριστικών παρεμβάσεων σεξουαλικής θεραπείας καθώς το ζευγάρι προχωράει προς το 2ο Στάδιο, ενώ ταυτόχρονα να συνεχίσει να αναπτύσσει ασφαλή δεσμό μέσω αυξημένης ευαλωτότητας. Το εργαστήριο θα περιλαμβάνει ομιλία, παραδείγματα βίντεο και βιωματικές ασκήσεις.

 

Η Δρ. Zoya Simakhodskaya είναι Κλινική Ψυχολόγος και Πιστoποιημένη EFT Θεραπεύτρια, Επόπτρια και Εκπαιδεύτρια. Η θεραπευτική της δουλειά στη Νέα Υόρκη προσανατολίζεται πλήρως σε ενήλικες και ζευγάρια, με έμφαση σε δια-πολιτισμικές και δίγλωσσες ομάδες. Είναι Ιδρυτικό Μέλος, Αντιπρόεδρος και Διευθύντρια του Δ.Σ. του Κέντρου EFT Νέας Υόρκης (NYCEFT).  Η Δρ. Simakhodskaya είναι επίσης Ιδρύτρια και Διευθύντρια του Κέντρου Ψυχολογικής και Διαπροσωπικής Ανάπτυξης (CPID), Νέας Υόρκης, που παρέχει υψηλής ποιότητας Ατομική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία, καθώς και εκπαίδευση στο EFT.

Παράλληλα με τη ψυχοθεραπευτική πορεία της, η Δρ. Simakhodskaya, απέκτησε πολυετή εμπειρία στην Παρέμβαση στη Κρίση σε Ψυχιατρική Υπηρεσία Επειγόντων Περιστατικών και είναι Διδάσκουσα στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Νέας Υόρκης (NYU) και του Κέντρου Αποφοίτων Πανεπιστημίου City Νέας Υόρκης (CUNY).  Έχει παρουσιάσει και πραγματοποιήσει εκπαιδεύσεις στις Η.Π.Α., καθώς και διεθνώς, σε Ρωσία, Ουκρανία, Ιταλία, Αγγλία και Ρουμανία. Εκφράζει ειδικό ενδιαφέρον για τη σύνδεση της σεξουαλικότητας και της Θεραπείας Ζεύγους.

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μεσω ΖΟΟΜ  το Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021,  από 16:00  έως 19:00.

 Η εισήγηση θα γίνει με ταυτόχρονη διερμηνεία από Αγγλικά σε Ελληνικά

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Κόστος συμμετοχής: 40€

Πληροφορίες – Εγγραφές: info@eft.net.gr

«Δημιουργώντας σύνδεση – EFT»

 

 

Είπαν για το σεμινάριο:

«Μια εξαιρετική εκπαίδευση από κάθε άποψη.»

«Εξαιρετικά χρήσιμη – η εκπαίδευση αυτή συμπλήρωσε ένα έντονο κενό στην ικανότητα μου να συμβουλεύω ολστικά τα ζευγάρια»

«Ευχαριστούμε για τις γνώσεις, την αίσθηση του χιούμορ και τη προσιτότητα σας!»

 

 

0 Comments

Leave a reply

©2024 EFT Greece

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?